Lägenhet 2 rok, 62 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1601
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1601
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1601
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1601

I den här drömlika tvåan högst upp i huset kan du njuta av livet på två takterrasser, en med morgonsol och en med kvällssol. Den halvöppna planlösningen passar dig som vill ha middagsbord och vardagsrum separerade. Här finns också plats att inreda med ett litet hemmakontor. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården och förvaring i skjutdörrsgarderob.

Välkommen in i en öppen hall med utsikt över det trevliga köket. Du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en garderob. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Köket och vardagsrummet är separerat med en halvvägg så att du kan tillaga och duka upp en trevlig middag i lugn och ro medan familj eller vänner kopplar av i soffan. Den halvöppna planlösningen gör att du ändå kan hänga med i samtalen. Vardagsrummet finns möjlighet att inreda med soffa och fåtöljer samt ett hemmakontor. Härifrån når du hemmets stora takterrass i västerläge med sol många timmar under eftermiddagen och kvällen på sommaren. Gör det trivsamt med en sittgrupp, solstolar, krukor och små odlingar och duka upp till middag. Från köket når du den andra terrassen som har ljuvlig morgonsol. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe under fina morgnar. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört under nätterna. Här håller du ordning på kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 6
Nummer 5-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier