Lägenhet 4 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1401
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1401
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1401
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1401
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1401
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1401

Välkommen in till en fyra med balkong i fint söderläge mot den gröna gården. Den öppna sociala planlösningen passar dig som gärna bjuder vänner och familj på middagar. Både badrum och gäst-wc samt förvaring i skjutdörrsgarderober gör din vardag smidig. Ett av de mindre sovrummen passar bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Mitt emot ligger en gäst-wc som underlättar när familjen ska iväg samtidigt på morgnarna.

Till vänster finns hemmets större sovrum som har förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Vägg i vägg ligger ett av de mindre sovrummen som också går fint att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vardagsrummet och köket smälter samman till ett trevligt öppet rum, en planlösning som passar dig som gärna har vänner över på middag. Köket ger gott om plats för matlagning och matplatsen rymmer många gäster. Vardagsrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar och måltider utomhus på balkongen i fint söderläge. Innanför vardagsrummet finns hemmets tredje sovrum som får ljus från ett fönster i samma fina läge. Du har gott om plats för kläder i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 500 000 kr
Månadsavgift 4 914 kr
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4 av 6
Nummer 6-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier