Lägenhet 3 rok, 77 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1601
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1601
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1601
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 6-1601

I den här trean kan du njuta av livet på en egen takterrass i ljuvligt söderläge mot den lugna gården. Den öppna sociala planlösningen med matplats för många gäster passar dig som gärna har familj och vänner hemma. Det mindre sovrummet är så pass rymligt att det går bra att inreda även som ett hemmakontor. Dubbla skjutdörrsgarderober ger gott om plats åt kläder och skor.

Kliv in i en ljus välkomnande hall med ett fönster i söderläge. Här finns gott om plats för avhängning i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Kliv vidare in i det gemensamma köket och vardagsrummet där ljuset flödar in från flera fönster. Den sociala planlösningen passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Här finns utrymme för att inreda med en stor matplats för flera gäster samt både soffa och fåtöljer. Det bästa av allt är den imponerande terrassen i ett perfekt söderläge. Gör det trivsamt med en sittgrupp, solstolar, krukor och små odlingar och spendera all tid du kan här under sommarhalvåret. Det lär bli din och dina vänners favoritplats.

Hemmets två sovrum ligger vägg i vägg. Det större har gott om förvaring för dina kläder i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det mindre rummet går även att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 6-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier