Välkommen hem!

Boka personligt möte
Översiktsbild takterrasser Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

En balkong att drömma om

Att bo i Krokslätts Terrasser innebär att kunna njuta av sköna dagar på din balkong eller de trevliga gatorna runt kvarteret. Här kan du se fram emot dagens första kopp kaffe och långa sommarmiddagar med utsikt över hustaken.

Innergård Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Lugnet mitt i centrum

Krokslätts Terrasser består av en enda huskropp som sluter sig kring en grönskande innergård. Kvarteret är inspirerat av centrala Göteborgs stenstad som karaktäriseras av bland annat de privata lugna och trygga gårdarna. När du befinner dig på kvarterets gård är det svårt att förstå att Mölndalsvägen och spårvagnshållplatsen finns bara ett stenkast bort. Här är det fokus på avkoppling vid en solig bänk eller i gräset vid skuggan av ett träd.

Vardagsrum med dörr till balkong Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Rum för gemenskap

Både de mindre ettorna och de stora hemmen i Krokslätts Terrasser har fokus på trevliga utrymmen för att umgås med vänner. De halvöppna alternativt öppna planlösningarna skapar fina ytor att inreda med både stora matplatser och soffgrupp.

Sovrum 6-1602 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Välorganiserat och smart

Oavsett om du väljer en kvadrateffektiv etta eller en större tvåa så är hemmen välplanerade och det finns gott om smarta förvaringsmöjligheter. I flertalet lägenheter finns skjutdörrsgarderober som håller ordning på kläder, skor, sportprylar och väskor.

Vardagsrum 4-1404 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Skanska Bostad i sociala medier