Välkommen hem!

Översiktsbild takterrasser Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Terrasser att drömma om

Att bo i Krokslätts Terrasser innebär att kunna njuta av soliga dagar på din privata balkong och uteplats mot gården eller de trevliga gatorna runt kvarteret. Hemmen högst upp i huset har imponerande terrasser som sträcker sig längs med huset och ger dig en härlig vy. Här kan du se fram emot dagens första kopp kaffe i solen och långa sommarmiddagar med utsikt över hustaken.

Innergård Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Lugnet mitt i centrum

Krokslätts Terrasser består av en enda huskropp som sluter sig kring en grönskande innergård. Kvarteret är inspirerat av centrala Göteborgs stenstad som karaktäriseras av bland annat de privata lugna och trygga gårdarna. När du befinner dig på kvarterets gård är det svårt att förstå att Mölndalsvägen och så många bra kommunikationer ligger bara ett stenkast bort. Här är det fokus på avkoppling vid en solig bänk eller i gräset vid skuggan av ett träd.

Vardagsrum lägenhet 6-1602 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Rum för gemenskap

Hemmen i Krokslätts Terrasser har fokus på trevliga utrymmen för att umgås. De halvöppna alternativt öppna planlösningarna skapar fina ytor att inreda med både stora matplatser och soffgrupp. Även de mindre hemmen har plats för en mysig middag med vänner.

Kök Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Personlig inredning

I sitt grundutförande har köket släta, vita luckor från Marbodal. För att du ska kunna sätta din personliga prägel på ditt kök finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys. Se till att skapa en känsla och en stil som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Vardagsrum 2-1503 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska
Sovrum 6-1602 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Välorganiserat och smart

Oavsett om du väljer en kvadrateffektiv etta eller en generös fyra så är hemmen välplanerade och det finns gott om smarta förvaringsmöjligheter. I flertalet lägenheter finns klädkammare, förråd och skjutdörrsgarderober som håller ordning på kläder och skor. Många av de större hemmen har dubbla badrum som underlättar din vardag.

Vardagsrum 4-1404 Krokslätts Terrasser Göteborg Skanska

Skanska Bostad i sociala medier