Välkommen in!

Här hittar du några av Krokslätts härligaste lägenheter. Alla tre ligger högst upp i huset och har privata takterrasser där du kan njuta av lediga dagar och duka upp en trevlig sommarmiddag. Upptäck en social tvåa med vinkelkök, en generös öppen trea och en drömfyra med köksö och klädkammare samt badrum i anslutning till det större sovrummet. Utöver de hem du kan kika på här finns också välplanerade lägenheter i alla storlekar med uteplats eller balkong och med massor av smart förvaring. Vi hoppas att du ska hitta något som passar dig och ditt liv.

Tvåa med gott om plats för vänner


Stig in i en tvåa högst upp i huset med öppen planlösning och trevligt vinkelkök, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommaren kan du flytta ut dina måltider till den härliga terrassen med ljuvlig eftermiddags- och kvällssol. Hemmet har bra förvaring i ett förråd samt i en stor skjutdörrsgarderob. I det helkaklade badrummet hittar du en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Social trea med dubbla terrasser


Hitta hem till en och ljus taktrea med öppen planlösning och stora ytor för att umgås. Rummet blir snabbt en favoritplats för middagar och luncher hos dig och dina vänner. När vädret tillåter kan du öppna upp dörren till den läckra takterrassen i perfekt söderläge. Här kan du inreda med solstolar, matplats och krukor så att du kan njuta av sommaren. Från ett av sovrummen tar du dig ut på hemmets andra terrass med lugnt läge mot gården. Det mindre sovrummet går fint att inreda som ett hemmakontor med en arbetsplats invid fönstret. En rymlig klädkammare ger dig gott om förvaring för kläder, skor och väskor och det hekaklade badrummet är ovanligt luftigt. 

Rymlig fyra med takterass i söderläge


Upptäck en riktig drömfyra högst upp i huset med en magnifik terrass i söderläge. Kliv ut direkt från ditt sovrum och börja helgen med en kopp kaffe i en skön vilstol. Chanserna är stora att du kommer att spendera även restan av dagen här. Det kombinerade köket och vardagsrummet passar dig som gillar stora middagar och många gäster. Matplatsen rymmer många och den trevliga köksön blir en perfekt plats för en buffé. Det större av de tre sovrummen har både klädkammare och badrum i direkt anslutning. Två skjutdörrsgarderober rymmer kläder och skor för resten av familjen och i anslutning till de två mindre sovrummen finns ett ytterligare badrum. Det passar bra att inreda ett av rummen som ett hemmakontor.