Krokslätts Terrasser Krokslätt, Göteborg

Nästa nivå - Krokslätts Terrasser

På västra sidan av Mölndalsvägen väntar en tid i ett nybyggt ljust hem utan måsten. Här bor du med vardagservice, kvarterskrogar och kommunikationer runt hörnet. Dessutom har du cykelavstånd till Avenyn. Ta livet till nästa nivå i Krokslätts Terrasser.

Södra Centrum sprudlar av liv. Idag finns mängder av nya bostäder i området som tillsammans med butiker, caféer, restauranger, gym, apotek, vårdcentral och service skapar en levande ny stadsdel. När du bor i Krokslätts Terrrasser har du dessutom Willys mer eller mindre utanför porten och Ica Maxi en kort promenad bort. Med sitt bekväma avstånd till Götaplatsen och bra kommunikationer, sina gröna promenadstråk och trevliga utbud är området på god väg att bli en förlängd del av centrala Göteborg.

I kvarteret finns hem som passar dig oavsett var du befinner dig i livet. Allt ifrån välplanerade smarta ettor till drömfyror med stora takterrasser högst upp i huset. Hemmen är ljusa och luftiga och har fokus på gemenskap. De öppna ytorna är lätta att inreda och rymmer vänner och släkt för trevliga middagar och högtider. Bra förvaring och material av god kvalitet är en självklarhet här. Flytta hit och njut av lång lördagsfrukost, kaffe på terrassen, en cykeltur in till stan och ett hem som inte kräver ett uns renovering. Dessutom slipper du en trädgård som ständigt behöver underhållas. I Krokslätts Terrasser väntar livet på nästa nivå.

Fakta om projektet

Pris från 1 850 000 kr
Hem till salu 8 av 37
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5 rum och kök
Boarea 32-118 kvm
Månadskostnad 2 502 - 5 582 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från juni 2023

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hitta ditt nya hem


Hitta din favorit


I Krokslätts Terrasser hittar du hem som tar ditt liv till nästa nivå. Här kan du kika närmare på några av Södra Centrums alla bästa lägenheter – en tvåa, en trea och en fyra högst upp i huset med privata terrasser och öppna sociala ytor. Utöver de här hemmen finns givetvs en rad lägenheter i varierande storlekar med balkong eller uteplats att välja bland.

Kika på planlösningarna »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier