Tändstickan Göteborg

Tändstickan i Södra Centrum

På Grafiska vägen, vid hållplatsen Elisedal, bygger vi Tändstickan. Här har du nära till natur, restauranger och annat trevligt. Bara tre hållplatser från Korsvägen. Tändstickan består av två olika bostadsrättsföreningar, Stickan och Plånet.

Tändstickan ligger precis lagom från stan, tre hållplatser eller 1872 meter från Korsvägen. Det är två hus med innergård, cykelgarage med cykelpool och ett bilgarage. Varje lägenhet får en balkong eller uteplats och vissa får även sitt förråd i lägenheten. I Tändstickan ingår även baspaketet i Skanska SmartaHem, läs mer om det här.

Glöm inte bort att anmäla ditt intresse, du gör det med den gröna knappen ovanför denna text. Sedan kommer vi att kontakta dig för att stämma av ditt intresse. Dessutom får du helt kostnadsfritt en köplats som gäller i alla Skanskas projekt.

Fakta om projektet

Hem till salu 0 av 113
Typ av bostad Lägenheter
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Från januari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Hitta ditt nya hem


Ett smart och levande hem


Sovrum Tändstickan Brf Stickan Brf Plånet Skanska Göteborg

I Tändstickan ingår vårt baspaket för SmartaHem och lite till. Förutom baspaketet får du i Tänstickan även dimmerkontroller till dina spotlights i badrum och köksbänk. Låt ditt hem välkomna dig med tända lampor och din favoritmusik i högtalarna. Känslan av att öppna dörren till ett levande hem varje dag är svårslagen. Den känslan får du med Skanska SmartaHem. 

Läs mer om Skanska SmartaHem.

Tre inredningsstilar


Tokyo Cyber, en av våra inredningsstilar i Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska.

Tokyo Cyber, en av våra inredningsstilar i Tändstickan.

I Tändstickan har vi tagit fram tre kostnadsfria inredningsstilar med inspiration från olika platser i världen. Du kan självklart göra fler tillval om du vill, men det är ofta skönt att ha en bas att utgå från. Läs mer om Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech här nedanför.

Kika på inredningsstilarna.

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Skanska Nya Hem har tagit fram en film som beskriver kundens resa genom köpprocessen.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier