Tändstickan i Södra Centrum

På Grafiska vägen, vid hållplatsen Elisedal, kommer Tändstickan byggas. I första etappen hittar du välplanerade ettor och tvåor med smarta digitala lösningar. Du har dessutom nära till natur, restauranger och annat trevligt. Bara tre hållplatser från Korsvägen.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 2 rum
Boarea: 33 - 53 kvm
Pris: Från 1 695 00 kr
Säljstart: Planeras våren 2020
Inflyttning: Planeras våren 2022

Ansvarig kontaktperson

Tändstickan ligger precis lagom från stan, tre hållplatser eller 1872 meter från Korsvägen. Det är två hus med innergård, cykelgarage med cykelpool och ett bilgarage. Varje lägenhet får en balkong eller uteplats och vissa får även sitt förråd i lägenheten. Under fliken Exempel på planlösningar hittar du tre planlösningar som representerar en majoritet av lägenheterna i Tändstickan. I Tändstickan ingår även baspaketet i Skanska SmartaHem, läs mer om det här.
 
Glöm inte bort att anmäla ditt intresse, du gör det med den gröna knappen ovanför denna text. Det är helt kostnadsfritt och innebär att du får en köplats samt information när säljstarten börjar närma sig. En intresseanmälan hos Skanska är inte bindande.

Miljösmartboende med Svanenmärkta hemsvanenmarkt-logo
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer att flytta in i kvarteret Tändstickan väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Välkommen hem!

Se filmen om kvarteret Tändstickan


Snart släpper vi ett nytt hållbart kvarter med kvadratsmarta hem intill Mölndalsån. Husen får ett varierat utseende och det ena huset blir dessutom 14 våningar högt. Låter det intressant? Anmäl ditt intresse redan idag så missar du inte premiären i vår!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

En egen plats i solen

Det spelar ingen roll vilken lägenhet du köper, alla har tillgång till egen balkong eller uteplats. I första etappen får du antingen morgon- eller kvällssol beroende på vilken bostad du väljer.

Närområdet

Tändstickan i Södra Centrum

Tändstickan ligger 179 meter från hållplatsen Elisedal, närmare bestämt på Grafiska vägen. Här har du inte bara smidiga spårvagnar till Mölndal och centrala Göteborg, du blir även en del av Södr a Centrum som växer riktigt ordentligt. Utöver bostäder byggs det även nya restauranger, kontor och butiker.

Natur: 1460 m

När du bor i Tändstickan har du bara 1460 meter till det 88 hektar stora Safjället. Förutom promenadstigar och elljusspår finns det även fornminnen och utsiktsplatser.

Mataffär: 137–310 meter

Du handlar enkelt och smidigt på Ica Maxi som ligger 137 meter från Tändstickan eller Willys som ligger 310 meter bort.

Träning: 139 meter

Det bästa gymmet är det du kommer iväg till. Här är det inte me r än 139 meter till Nordic Wellness Almedal.

Bageri: 289 meter

Om du inte bakar ditt eget bröd kan du alltid promenera till de t franska bageriet Maison Caillard Boulangerie & Pâtisserie.

Restaurang: 56–194 meter

I området hittar du flera trevliga restauranger, till exempel den italienska restaurangen Buon Cibo som ligger 56 meter från Tändstickan och Smokey Dog som bjuder på rökiga hamburgare ungefär 194 meter bort.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Tändstickan

Ansvarig kontaktperson

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: