Tändstickan Göteborg

Bostadsrätter i Tändstickan

På Grafiska vägen, vid hållplatsen Elisedal, bygger vi Tändstickan. Här har du nära till natur, restauranger och annat trevligt. Bara tre hållplatser från Korsvägen. Ta chansen att hitta nyproducerad bostad med kort tillinflyttning. Endast ett fåtal lägenheter finns kvar att köpa. Hör av dig redan idag!

Tändstickan ligger precis lagom från stan, tre hållplatser eller 1872 meter från Korsvägen. Det är två hus med innergård, cykelgarage med cykelpool och ett bilgarage. Varje lägenhet får en balkong eller uteplats och vissa får även sitt förråd i lägenheten. I Tändstickan ingår även baspaketet i Skanska SmartaHem, läs mer om det här.

Glöm inte bort att anmäla ditt intresse, du gör det med den gröna knappen ovanför denna text. Sedan kommer vi att kontakta dig för att stämma av ditt intresse. Dessutom får du helt kostnadsfritt en köplats som gäller i alla Skanskas projekt.

Fakta om projektet

Pris 2 052 000 - 3 684 800 kr
Bostäder till salu 15 av 130
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 2 rum
Boarea 34,5 - 50,5 kvm
Månadsavgift 2 372 - 3 160 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Från januari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Hitta ditt nya hem


Ett smart och levande hem


Sovrum Tändstickan Brf Stickan Brf Plånet Skanska Göteborg

I Tändstickan ingår vårt baspaket för SmartaHem och lite till. Förutom baspaketet får du i Tänstickan även dimmerkontroller till dina spotlights i badrum och köksbänk. Låt ditt hem välkomna dig med tända lampor och din favoritmusik i högtalarna. Känslan av att öppna dörren till ett levande hem varje dag är svårslagen. Den känslan får du med Skanska SmartaHem. 

Läs mer om Skanska SmartaHem.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier