Lägenhet 411210

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411210
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411210
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411210
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411210
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411210
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411210

Välkommen in i denna sociala etta med stor balkong i perfekt söderläge, som blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både matlagning och middagar med vänner.

I hallen hittar du både plats för avhängning till höger, garderob och praktiskt städskåp. Du når också hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring. Efter badrummet ligger en rymlig klädkammare med linneskåp för ännu mer förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket, vardagsrummet och sovrummet. Den smarta planeringen ger plats för både soffa, matplats och säng. Utanför blir balkongen i soligt söderläge en given favoritplats under sommarhalvåret, med fin utsikt mot den mysiga innergården.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 39,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 12
Nummer 411210
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Hem från Skanska i sociala medier