Lägenhet 3 rok, 71 kvm

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411402
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411402
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411402
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411402
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411402
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411402

I den här ljusa gaveltrean njuter du av en riktigt stor balkong i västerläge. Här finns gott om plats för middagar med familj och vänner, både inomhus och under bar himmel. Välkommen in!

I hallen finns plats för avhängning till höger, där du också hittar en smidig garderob. Härifrån når du även hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. Precis utanför breder den härliga balkongen ut sig. Med sin värmande kvällssol blir den en given favoritplats för mysiga middagar under sommarhalvåret.

Lite längre in i lägenheten ligger de två sovrummen. Det största har en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det mindre sovrummet har även det en egen garderob för förvaring.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 71 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 12
Nummer 411402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier