Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411603
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411603
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411603
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411603
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411603
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411603

I den här välplanerade ettan har du en social planlösning med plats för både matlagning och middagar med vännerna. Du har också tillgång till en härlig balkong i nordvästläge som blir en förlängning av hemmet under sommarmånaderna.

Välkommen in i hallen med plats för avhängning till vänster. Lite längre in finns även ett linneskåp, städskåp och en garderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot det kombinerade köket, vardagsrummet och sovrummet. Den smarta planeringen ger plats för både soffa, säng och matplats för flera gäster. Utanför ligger den härliga balkongen i nordvästläge, som gjord för mysiga stunder med vännerna under sommarhalvåret.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 6 av 12
Nummer 411603
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier