Lägenhet 1 rok, 34,5 kvm

kök plånet Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska
1 / 3 - Bilden visar Tändstickan, Göteborg, 412102
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412102
2 / 3 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412102
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412102
3 / 3 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412102
kök plånet Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412102
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412102

I den här välplanerade ettan med balkong i nordvästläge finns gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner. Dessutom har du tillgång till ett rymligt förråd och sovalkov. Välkommen in!

I hallen finns plats för avhängning till höger. Lite längre in hittar du också ett linneskåp och en garderob, samt ett rymligt förråd för ännu mer förvaring. Från hallen når du även hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet, som även rymmer en smidig sovalkov. Den smarta planeringen ger plats för både soffa, tv och matplats. Utanför ligger den härliga balkongen i nordvästläge och blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 11 av 12
Nummer 412102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023
Egenskaper Balkong, Sovalkov

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Rundvandring i lägenheten


Skanska Bostad i sociala medier