Lägenhet 412106

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412106
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412106
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412106
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412106

Välkommen in i denna sociala etta med stor balkong i perfekt söderläge, som blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både matlagning och middagar med vänner.

I hallen hittar du både plats för avhängning till höger, garderob och praktiskt städskåp. Du når också hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring. Efter badrummet ligger en rymlig klädkammare med linneskåp för ännu mer förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket, vardagsrummet och sovrummet. Den smarta planeringen ger plats för både soffa, matplats och säng. Utanför blir balkongen i soligt söderläge en given favoritplats under sommarhalvåret, med fin utsikt mot den mysiga innergården.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 2 415 000 kr
Månadskostnad 2 619 kr
Boarea 39,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 11 av 12
Nummer 412106
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Tisdagen 22 juni 2021
Tid 16:00 – 17:00
22/06/2021 16:00 22/06/2021 17:00 Visning av Tändstickan Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. Under detta tilllfälle visar vi modell över kvarteret samt ett urval av lägenhetsinredningen. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-tandstickan

Önskar du hellre en personlig genomgång går det bra att boka ett enskilt fysiskt eller digitalt möte. Skanska DD/MM/YYYY

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier