Lägenhet 441909

3D-planskiss Tändstickan
1 / 3 - Bilden visar Tändstickan, Göteborg, 441909
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 441909
2 / 3 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 441909
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 441909
3 / 3 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 441909

Välkommen in högst upp i huset till en stor tvåa med vinkelkök, härlig balkong med kvällssol, rymligt förråd och extra förvaring i sovrummet.

Välkommen in till denna trevliga tvåa. Här möts du av en entré med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Längre in i hemmets möts du av en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman och bildar en trevlig social yta. Här hittar du även utgången till hemmets trevliga balkong med kvällssol.

Sovrummet har gott om förvaring i garderober, linneskåp och städskåp samt en trevlig utsikt mot gården. Vägg i vägg hittar du hemmets rymliga förråd.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 9 av 9
Nummer 441909
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2022
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Hem från Skanska i sociala medier