Ett hållbart, kvadratsmart kvarter med spännande arkitektur

Vid Mölndalsån strax intill Elisedals spårvagnshållplats planerar vi för ett hållbart och kvadratsmart kvarter. Husen kommer byggas med ett varierat taklandskap samt med flera gemensamma takterrasser. Och det ena huset blir cirka 14-16 våningar högt.

Antal rum: 1 - 3 rum
Säljstart: Planeras till 2019

Välkommen till vårt nya kvarter Tändstickan!
Det pågår en spännande bostadsutveckling längs Mölndalsån i Göteborg. Vid Grafiskavägen planerar vi för ett hållbart kvarter med cool arkitektur. I kvarteret Tändstickan blir det cirka 350 lägenheter, varav cirka 300 bostadsrättslägenheter. Hustaken kommer att variera i höjd och vi planerar för flera gemensamma takterrrasser och dessutom får alla lägenheter minst en balkong. Givetvis skapar vi även en härlig innergård att umgås kring.

Vi vill skapa ett blandat kvarter, präglat av liv och rörelse. Idag finns redan ÅF-huset på plats. Med cykelavstånd till Avenyn och fem minuters spårvagnsfärd till Korsvägen. 

Just nu tas en detaljplan fram för kvarteret. Planerad säljstart under 2019. Anmäl ditt intresse redan idag så missar du inget!

Miljösmartboende med Svanenmärkta hemsvanenmarkt-logo
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer att flytta in i kvarteret Tändstickan väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Välkommen hem!

Se filmen om kvarteret Tändstickan


Snart släpper vi ett nytt hållbart kvarter med kvadratsmarta hem intill Mölndalsån. Husen får ett varierat taklandskap med flera gemensamma takterrasser och det ena huset blir dessutom 14-16 våningar högt. Låter det intressant? Anmäl ditt intresse redan idag så missar du inte premiären i vår! www.skanska.se/tandstickanhem

Dokument


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  Välkommen till kvarteret Tändstickan!

  Gemensam takterrass där du och dina vänner kan umgås

  Närområdet

  Platsen

  Tändstickan växer fram söder om Göteborgs innerstad utmed Mölndalsån. Inom loppet av några år är tanken att det ska finnas upp emot 2 500 nya bostäder här som tillsammans med nya butiker, caféer och restauranger hjälper till att skapa en levande ny stadsdel. Tändstickan blir ett hållbart, kvadratsmart kvarter med spännande. 

  I Tändstickan bor du samtidigt väldigt nära stan. Spårvagnshållplatsen har du ett stenkast hemifrån och du kan cykla till Korsvägen på under 10 minuter, vilket gör det enkelt att bo bra här utan bil. Närheten till hela Göteborgs utbud av nöjen och aktiviteter gör det enklare att få en spontan vardag. Låt dagens humör och idéer styra. I närområdet finns sköna promenadstråk och planen är att göra hela sträckan längs med Mölndalsån tillgänglig, med små gångbroar och sittplatser utmed kanterna.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Tändstickan

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Johan på Gårdas Gata 5
   405 18  Göteborg
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: