Tändstickan i Södra Centrum

På Grafiska vägen, vid hållplatsen Elisedal, kommer Tändstickan byggas. I första etappen hittar du välplanerade ettor och tvåor med smarta digitala lösningar. Du har dessutom nära till natur, restauranger och annat trevligt. Bara tre hållplatser från Korsvägen.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 2 rum
Boarea: 33 - 53 kvm
Pris: Från 1 695 00 kr
Säljstart: 7 mars
Inflyttning: Planeras våren 2022

Ansvarig kontaktperson

Tändstickan ligger precis lagom från stan, tre hållplatser eller 1872 meter från Korsvägen. Det är två hus med innergård, cykelgarage med cykelpool och ett bilgarage. Varje lägenhet får en balkong eller uteplats och vissa får även sitt förråd i lägenheten. Under fliken Exempel på planlösningar hittar du tre planlösningar som representerar en majoritet av lägenheterna i Tändstickan. I Tändstickan ingår även baspaketet i Skanska SmartaHem, läs mer om det här.

Glöm inte bort att anmäla ditt intresse, du gör det med den gröna knappen ovanför denna text. Det är helt kostnadsfritt och innebär att du får en köplats samt information när säljstarten börjar närma sig. En intresseanmälan hos Skanska är inte bindande.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Exempel på planlösningar


Exempel på planlösning i Tändstickan
Exempel på planlösning i Tändstickan

Här kan du titta på tre olika planlösningar som är talande för hur lägenheterna i Tändstickan kommer att se ut.

Kika på planlösningarna >

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

En egen plats i solen

Det spelar ingen roll vilken lägenhet du köper, alla har tillgång till egen balkong eller uteplats. I första etappen får du antingen morgon- eller kvällssol beroende på vilken bostad du väljer.

Närområdet

Tändstickan i Södra Centrum

Tändstickan ligger 179 meter från hållplatsen Elisedal, närmare bestämt på Grafiska vägen. Här har du inte bara smidiga spårvagnar till Mölndal och centrala Göteborg, du blir även en del av Södra Centrum som växer riktigt ordentligt. Utöver bostäder byggs det även nya restauranger, kontor och butiker.

Natur: 1460 meter

När du bor i Tändstickan har du bara 1460 meter till det 88 hektar stora Safjället. Förutom promenadstigar och elljusspår finns det även fornminnen och utsiktsplatser.

Restaurang: 56–194 meter

I området hittar du flera trevliga restauranger, till exempel den italienska restaurangen Buon Cibo som ligger 56 meter från Tändstickan och Smokey Dog som bjuder på rökiga hamburgare ungefär 194 meter bort.

Träning: 139 meter

Det bästa gymmet är det du kommer iväg till. Här är det inte mer än 139 meter till Nordic Wellness Almedal.

Bageri: 289 meter

Om du inte bakar ditt eget bröd kan du alltid promenera till det franska bageriet Maison Caillard Boulangerie & Pâtisserie.

Mataffär: 137–310 meter

Du handlar enkelt och smidigt på Willys som ligger 137 meter från Tändstickan eller Ica Maxi som ligger 310 meter bort.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Tändstickan

Ansvarig kontaktperson

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: