Exempel på planlösingar

Här kan du få ett smakprov på utvalda planlösningar för Tändstickan . I första av etappen av projektet kommer vi att släppa flera olika sorters ettor och tvåor. Ytterligare planlösningar och priser kommer att släppas närmre säljstarten.

33 kvadratmeter med plats för allt du behöver


1 rum och kök om 33,5 kvadratmeter.
1 rum och kök om 33,5 kvadratmeter.

I denna etta om 33,5 kvadratmeter hittar du allt du behöver. I bostaden finns bra förvaring med ett förråd på hela 3 kvadratmeter, egen balkong på 3,5 kvm, en sovalkov som skapar avskildhet från köket och ett praktiskt badrum med tvättmöjligheter. Här kan du skapa ett hem som passar just dig. Tack vare den öppna planlösningen får du dessutom plats för in en middagsbjudning med vännerna.

En etta med riktigt bra sovalkov


1 rum och kök om 34,5 kvadratmeter.
1 rum och kök om 34,5 kvadratmeter.

Denna välplanerade etta om 34,5 kvadratmeter har en öppen planlösning där vardagsrum och kök smälter samman. Den praktiska sovalkoven på 5,5 kvadratmeter är enkel att skärma av för att skapa känslan av ett sovrum med tillhörande garderob. Den 3,5 kvadratmeter stora balkongen ger en perfekt möjlighet för riktigt sköna sommarmorgnar.

I badrummet finns en praktisk kombimaskin som fungerar som både tvättmaskin och torktumlare, nu behöver du inte längre hitta en tvättid som passar – tvätta när som helst. I hallen finns plats för både hatthylla och förvaring i form av både garderob och städskåp. Till lägenheten hör dessutom ett separat förråd där du exempelvis kan förvara dina vinterkläder under årets varmare månader.

Två rum och kök med härlig kvällssol


2 rum och kök om 53 kvadratmeter.
2 rum och kök om 53 kvadratmeter.

Denna tvåa på 53 kvadratmeter ligger i sydvästligt läge och har fönster i två väderstreck, som ger ett härligt ljusinsläpp. På den 5,5 kvadratmeter stora balkongen kan du njuta av solen i många timmar. Perfekt för att varva ned under eftermiddagar och kvällar.

I det helkaklade badrummet hittar du förutom dusch, WC och handfat även tvättmaskin och torktumlare. Det ger dig möjligheten att tvätta när det passar dig bäst, istället för när det finns lediga tvättider. I lägenheten finns gott om förvaring med både förråd på 2,5 kvadratmeter och klädkammare i sovrummet.

Med reservation för mindre ändringar

Dela sidan: