Tändstickan i Södra Centrum

Boka personlig visning

På Grafiska vägen, vid hållplatsen Elisedal, bygger vi Tändstickan. Här har du nära till natur, restauranger och annat trevligt. Bara tre hållplatser från Korsvägen. Tändstickan består av två olika bostadsrättsföreningar, Stickan och Plånet.

Tändstickan ligger precis lagom från stan, tre hållplatser eller 1872 meter från Korsvägen. Det är två hus med innergård, cykelgarage med cykelpool och ett bilgarage. Varje lägenhet får en balkong eller uteplats och vissa får även sitt förråd i lägenheten. I Tändstickan ingår även baspaketet i Skanska SmartaHem, läs mer om det här.

Glöm inte bort att anmäla ditt intresse, du gör det med den gröna knappen ovanför denna text. Sedan kommer vi att kontakta dig för att stämma av ditt intresse. Dessutom får du helt kostnadsfritt en köplats som gäller i alla Skanskas projekt.

 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 2 rum
Boarea: 33 - 53,5 kvm
Pris: 1 890 000 - 3 260 000 kr
Månadskostnad: 2 228 - 3 368 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Planeras från våren 2022

Ansvarig kontaktperson

Jessica Bagheri

Jessica Bagheri

010-449 39 18 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Bostadsväljare

Tre inredningsstilar


Tokyo Cyber, en av våra inredningsstilar i Tändstickan.
Tokyo Cyber, en av våra inredningsstilar i Tändstickan.

I Tändstickan har vi tagit fram tre kostnadsfria inredningsstilar med inspiration från olika platser i världen. Du kan självklart göra fler tillval om du vill, men det är ofta skönt att ha en bas att utgå från. Läs mer om Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech här nedanför.

Kika på inredningsstilarna >

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Skanska Nya Hem har tagit fram en film som beskriver kundens resa genom köpprocessen.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Närområdet

Boka personlig visning

Tändstickan i Södra Centrum

Tändstickan ligger 179 meter från hållplatsen Elisedal, närmare bestämt på Grafiska vägen. Här har du inte bara smidiga spårvagnar till Mölndal och centrala Göteborg, du blir även en del av Södra Centrum som växer riktigt ordentligt. Utöver bostäder byggs det även nya restauranger, kontor och butiker.

Natur: 1460 meter

När du bor i Tändstickan har du bara 1460 meter till det 88 hektar stora Safjället. Förutom promenadstigar och elljusspår finns det även fornminnen och utsiktsplatser.

Restaurang: 56–194 meter

I området hittar du flera trevliga restauranger, till exempel den italienska restaurangen Buon Cibo som ligger 56 meter från Tändstickan och Smokey Dog som bjuder på rökiga hamburgare ungefär 194 meter bort.

Träning: 230 meter

Det bästa gymmet är det du kommer iväg till. Här är det inte mer än 230 meter till Nordic Wellness Almedal.

Bageri: 289 meter

Om du inte bakar ditt eget bröd kan du alltid promenera till det franska bageriet Maison Caillard Boulangerie & Pâtisserie.

Mataffär: 130–310 meter

Du handlar enkelt och smidigt på Willys som ligger 130 meter från Tändstickan eller Ica Maxi som ligger 310 meter bort.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Tändstickan

Ansvarig kontaktperson

Jessica Bagheri

Jessica Bagheri

010-449 39 18 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: