Tre inredningsstilar

I Tändstickan har vi tagit fram tre kostnadsfria inredningsstilar med inspiration från olika platser i världen. Du kan självklart göra fler tillval om du vill, men det är ofta skönt att ha en bas att utgå från. Läs mer om Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech här nedanför.

Tiden för att göra inredningsval i Brf Stickan är nu passerad, men du som köper en bostad i Brf Plånet har fortfarande chansen att göra egna val.

Nordic Innovation


Nordic Innovation inredningspaket Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska

Nordic Innovation utgår från innovation med enkelhet i fokus. Det behöver inte vara komplicerat för att vara smart. Kombinera inredningen med gröna växter och naturliga material som ljust trä eller linne tillsammans med mjuka pasteller för att ge stilen en inbjudande och jordnära känsla.

Vitt kök Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska

INREDNING: LUCKOR ASPEKT VIT. HANDTAG SOLO ROSTFRITT KROM. BÄNKSKIVA DELAWARE STONE 631, LAMINAT. KAKEL HORISONT VIT BLANK. VITVAROR VITA.

Tokyo Cyber


Tokyo Cyber inredningspaket Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska

En lägenhet med storstadspuls. Här kommer inspirationen från en stad som aldrig sover. Materialen går i lite mer industriell ton och kontrasterar väl med varandra för att forma en miljö med fler och starkare intryck. Komplettera gärna stilen med en uttrycksfull ljussättning.

Mörkgrått kök Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska

INREDNING: LUCKOR VINGA MÖRKGRÅ. HANDTAG SOLO VIT. BÄNKSKIVA GRÅ BETONG 600, LAMINAT. KAKEL HORISONT VIT BLANK. VITVAROR ROSTFRIA.

Austin Tech


Austin Tech inredningspaket Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska

Austin i Texas är känt för musik, kultur och teknik. Här får du uppleva en stil som inspireras av just de sakerna. Träet tar ordentligt med plats samtidigt som mörkare material och vita detaljer skapar den spännande balansen du hittar i Austin.

Kök med träfoliering Tändstickan Krokslätt Södra Centrum Göteborg Skanska

INREDNING: LUCKOR MALEVIK LJUS TRÄSTRUKTUR. HANDTAG SOLO MATT SVART. BÄNKSKIVA CHAMPAGNE 608, LAMINAT. KAKEL HORISONT VIT MATT. VITVAROR ROSTFRIA.

Testa vår inredningsväljare


Inredningsväljaren Skanska

Varje hem i Tändstickan har ett originalsortiment samt de tre kostnadsfria inredningspaketen här ovan, dessutom har vi tillval som kostar lite extra. Efter att du har tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av en av vår kundansvariga som hjälper dig att komma igång med dina inredningsval. Titta igenom valen och fundera över dina favoriter i lugn och ro. Se inredningsvalen och inred ditt hem online »

Med reservation för mindre ändringar