Trettioett Göteborg, Hisingen

Välkommen till Tolered

Trettioett är vårt nya bostadskvarter i hjärtat på Hisingen. Läget är optimalt för dig som vill bo nybyggt i en skön miljö med bra kommunikationer och härliga grönområden nära till hands, bara 15 minuter från Göteborgs innerstad.

Välkommen till Tolered
Kvarteret kommer att byggas mitt i hjärtat av Hisingen, Tolered. En plats för dig som längtar efter att leva storstadsliv men samtidigt gillar småstadens charm och naturens frihet. Med stombussen tar du dig in till centrala staden på under 15 minuter. På andra sidan Björlandavägen ligger Bjurslätts Torg med närservice.

Kvar till försäljning kvartert finns hem i storlekar om 1-2 rok om cirka 33-53 kvm. Balkongerna tar tillvara på så mycket sol som möjligt och materialvalen är gjorda för att hemmet ska kännas modernt. På balkongen eller den gröna innergården finner du plats för att umgås.

Fakta om projektet

Pris 1 700 000 - 2 580 000 kr
Hem till salu 17 av 86
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 2 rum
Boarea 33 - 53 kvm
Månadsavgift 2 387 - 3 240 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från juni 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Se filmen om Trettioett


I vårt projekt Trettioett hittar du smart planerade bostäder från 1-5 rum och kök.

Hitta ditt nya hem


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier