Lägenhet 1 rok, 34 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1002
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1002
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1002
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1002

Välkommen in till en mysig etta med en avskild sovalkov och bra förvaring i flera garderober. Hemmets sociala yta får ett trevligt ljusinsläpp och avslutas med en härlig uteplats mot gården.

Kom in till denna mysiga etta, här möts du av en hall med plats för avhängning samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den avskilda sovalkoven med en garderob. Precis utanför sovalkoven finns två garderober och ett linneskåp för ytterligare förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social yta som avslutas med en härlig uteplats mot gården.

Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 970 000 kr
Månadsavgift 2 431 kr
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 3
Nummer 1-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier