Lägenhet 2 rok, 57 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1003
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1003
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1003
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1003
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1003
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1003

Välkommen in till en öppen och välplanerad gaveltvåa med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och en härlig uteplats mot gården. Kök och vardagsrum smälter samman till en stor social yta med gott om ljusinsläpp från två väderstreck.

Välkommen in till denna mysiga tvåa, här möts du av en hall med plats för avhängning. Rakt fram har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du köket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta med ljusinsläpp från två väderstreck. Från vardagsrummet når du både uteplatsen mot gården och hemmets sovrum som har en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 57 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 3
Nummer 1-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970