Lägenhet 5 rok, 115 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-2003
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-2003
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-2003
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-2003
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-2003
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-2003

Välkommen in till en välplanerad och härlig etagelägenhet med uteplats. Här får du tre våningar, där entrévåningen bjuder på den sociala ytan, den mellersta våningen har sovrum medan den översta våningen får ett praktiskt förråd, ett trevligt allrum och framförallt en stor terrass i söderläge.

När du kommer in möts du av en hall med plats för avhängning i en praktisk skjutdörrsgarderob. Direkt till höger hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i hemmet hittar du det smidiga vinkelköket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta för hela familjen.

En trappa, med inbyggt förråd, leder dig upp till mellersta våningen där du hittar den lite mer privata delen av hemmet. Här finns tre sovrum, flera garderober samt ett badrum med dusch, perfekt när många ska iväg samtidigt på morgonen. Högst upp, på översta våningen, finns ett mindre förråd, ett allrum med fönster i två väderstreck samt en stor terrass på 22 kvadratmeter i härligt söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 115 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 0
Nummer 1-2003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Skanska Bostad i sociala medier