Lägenhet 1-2004

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-2004
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-2004
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-2004
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-2004
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-2004
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-2004

Välkommen in till en välplanerad och härlig etagelägenhet med uteplats. Här får du tre våningar, där entrévåningen bjuder på den sociala ytan, den mellersta våningen har sovrum medan den översta våningen får ett praktiskt förråd, ett trevligt allrum och framförallt en stor terrass i söderläge.

När du kommer in möts du av en hall med plats för avhängning i en praktisk skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i hemmet hittar du det smidiga vinkelköket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta för hela familjen.

En trappa, med inbyggt förråd, leder dig upp till mellersta våningen där du hittar den lite mer privata delen av hemmet. Här finns tre sovrum, flera garderober samt ett badrum med dusch, perfekt när många ska iväg samtidigt på morgonen. Högst upp, på översta våningen, finns ett mindre förråd, ett allrum med fönster i två väderstreck samt en stor terrass på 22 kvadratmeter i härligt söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 115 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 0
Nummer 1-2004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier