Lägenhet 2 rok, 49 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 3-1102
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 3-1102
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 3-1102
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 3-1102
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 3-1102
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 3-1102

Välkommen in till en öppen och välplanerad tvåa med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och en härlig balkong mot gården. Kök och vardagsrum smälter samman till en stor social yta med gott om ljusinsläpp.

Välkommen in till denna mysiga tvåa, här möts du av en hall med plats för avhängning. Rakt fram har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du köket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta. Från vardagsrummet når du både balkongen med utsikt mot gården och hemmets sovrum som har en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 435 000 kr
Månadsavgift 3 083 kr
Boarea 49 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 3
Nummer 3-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier