Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1002
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1002
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1002
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1002

Välkommen in till en ljus och härlig gaveletta med sovalkov som är lätt att skärma av. Hemmet har en trevlig social yta som får ljusinsläpp från två väderstreck och en trevlig balkong.

Kom in till denna härliga gaveletta. Här möts du av en hall med plats för avhängning. Vidare in i hemmet når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Strax utanför hittar du mer förvaring i tre garderober och ett linneskåp. Köket, som har fönster ovanför diskbänken får extra ljusinsläpp, och går sömlöst över till vardagsrummet som blir en social yta med ljusinsläpp från både norr och väst. Här finns även utgången till den härliga balkongen. Från den sociala ytan når du sovalkoven som är enkel att skärma av.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 970 000 kr
Månadsavgift 2 466 kr
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 4
Nummer 4-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier