Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1002
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1002
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1002
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1002

Välkommen in till en ljus och härlig gaveletta med sovalkov som är lätt att skärma av. Hemmet har en trevlig social yta som får ljusinsläpp från två väderstreck och en trevlig balkong.

Kom in till denna härliga gaveletta. Här möts du av en hall med plats för avhängning. Vidare in i hemmet når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Strax utanför hittar du mer förvaring i tre garderober och ett linneskåp. Köket, som har fönster ovanför diskbänken får extra ljusinsläpp, och går sömlöst över till vardagsrummet som blir en social yta med ljusinsläpp från både norr och väst. Här finns även utgången till den härliga balkongen. Från den sociala ytan når du sovalkoven som är enkel att skärma av.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 1 970 000 kr
Månadsavgift 2 466 kr
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 4
Nummer 4-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier