Lägenhet 1 rok, 34 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1005
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1005
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1005
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1005
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1005
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1005

Välkommen in till en öppen och välplanerad etta med sovalkov. Hemmet har en stor social yta med plats för både soffa och matplats. Kronan på verket är det härliga uteplatsen mot gården.

Välkommen in till en mysig och välplanerad etta. Här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i två garderober. Till vänster når du sovalkoven som är lätt att skärma av. Intill sovalkoven finns utgången till den härliga uteplatsen mot gården. Vidare in i hemmet har du den stora sociala ytan där vardagsrum och kök smälter samman. Längst in hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 4
Nummer 4-1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Skanska Bostad i sociala medier