Lägenhet 4 rok, 96 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1104
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1104
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1104
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1104
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1104
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1104

Kom in till en välplanerad genomgångsfyra med en stor social yta där du får plats med många gäster. Här finns även dubbla badrum, gott om ljusinsläpp och en härlig balkong mot gården i söderläge.

Välkommen in till denna stora fyra, här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Till vänster har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Från hallen kommer du till den stora sociala ytan där vinkelkök och vardagsrum smälter samman. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samtidigt som rummet blir ljust och trevligt tack vare tre fönster. Intill vardagsrummet hittar du även ett sovrum som du har möjlighet att välja bort för ett ännu större vardagsrum. Här finns även hemmets största sovrum med skjutdörrsgarderob samt utgång till den härliga balkongen i söderläge.

I den inre hallen finns en skjutdörrsgarderob med både städskåp och linneskåp samt en gästtoalett med dusch vilket underlättar på morgonen när många ska iväg samtidigt. Här hittar du även ett av hemmets sovrum som har en praktisk skjutdörrsgarderob och fönster mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 96 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 4
Nummer 4-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Skanska Bostad i sociala medier