Lägenhet 2 rok, 60 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1003
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1003
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1003
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1003
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1003
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1003

Kom in till en välplanerad genomgångstvåa med en privat och en social del samt en härlig uteplats mot gården i västerläge. Hemmet har även bra förvaring i flera garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in till denna välplanerade tvåa, här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Vidare in i hemmet når du den inre hallen som separerar hemmets privata och sociala del. I den inre hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet finns sovrummet med fyra garderober, ett linneskåp och ett städskåp.

På motsatt sida hittar du vardagsrummet som smälter samman med köket och bildar en ljus och härlig social yta. Här finns även utgången till den trevliga uteplatsen mot gården i västerläge.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 60 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 5-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Skanska Bostad i sociala medier