Lägenhet 1 rok, 38 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1102
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1102
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1102
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1102
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1102
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1102

Kom in till denna välplanerade etta som bjuder på en ljus och social yta mellan kök och vardagsrum samtidigt som du enkelt kan skärma av hemmets sovalkov. Dessutom får hemmet en härlig balkong i österläge som släpper in lite extra ljus.

Välkommen in till denna mysiga etta. Här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderob och linneskåp. Direkt till höger har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du köket med en härlig balkong. Köket går sömlöst över till vardagsrum och bildar en trevlig social yta. Från vardagsrummet når du den avskilda sovalkoven med två garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 38 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0
Nummer 5-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Skanska Bostad i sociala medier