Lägenhet 2 rok, 32,5 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-0901
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-0901
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-0901
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-0901
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-0901
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-0901

Kom in till en härlig tvåa på entrévåningen med ett väl tilltaget vinkelkök som sömlöst går över till hemmets sociala vardagsrum. I hemmet hittar du även bra förvaring, ett mindre sovrum och ett helkaklat badrum med kombimaskin.

Välkommen in till denna mysiga tvåa, här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning i garderober samt ett linneskåp. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du det stora vinkelköket med gott om plats för matlagning. Det smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta. Från vardagsrummet når du sovrummet med ännu en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32,5 kvm
Biarea 3 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 6-0901
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Skanska Bostad i sociala medier