Lägenhet 6-1102

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1102
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1102
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1102
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1102

Kom in till en härlig tvåa med en stor social yta och en balkong i västerläge med utsikt över gården. Hemmet har även bra förvaring i flera garderober.

Välkommen in till denna välplanerade tvåa, här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob. Rakt fram har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den stora sociala ytan där både kök och vardagsrum får ta plats. Från vardagsrummet når du även den härliga balkongen i västerläge med utsikt över gården. Sist men inte minst hittar du sovrummet som har två garderober och ett linneskåp, även här har du utsikt över gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 43,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 6-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Visning

Datum Torsdagen 29 april 2021
Tid 16:00 – 17:00
29/04/2021 16:00 29/04/2021 17:00 Visning av Trettioett Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. Under detta tilllfälle visar vi modell över kvarteret samt ett urval av lägenhetsinredningen. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-trettioett

Önskar du hellre att få en personlig genomgång går det bra att boka ett enskilt fysiskt eller digitalt möte! Skanska DD/MM/YYYY

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier