Lägenhet 6-1203

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1203
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1203
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1203
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1203
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1203
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1203

Kom in till en välplanerad genomgångstrea med en härlig balkong i västerläge, gott om förvaring och en trevlig social yta där vinkelkök och vardagsrum smälter samman.

Välkommen in till denna härliga trea, här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Till höger har du hemmets mindre sovrum med en garderob. Längre in når du den stora sociala ytan som består av både vardagsrum och vinkelkök. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samtidigt som rummet blir ljust och trevligt tack vare två stora fönster i österläge.

I den inre hallen hittar du en stor skjutdörrsgarderob med städskåp samt det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Bredvid badrummet finns hemmets större sovrum med utgång till balkongen i västerläge samt en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 2
Nummer 6-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier