Lägenhet 2 rok, 32,5 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-0901
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-0901
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-0901
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-0901
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-0901
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-0901

Kom in på entrévåningen till en härlig tvåa med ett väl tilltaget vinkelkök som sömlöst går över till hemmets sociala vardagsrum. I hemmet hittar du även bra förvaring, ett mindre sovrum och ett helkaklat badrum med kombimaskin.

Välkommen in till denna mysiga tvåa, här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning i garderober samt linneskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du det stora vinkelköket med gott om plats för matlagning. Det smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta. Från vardagsrummet når du sovrummet med ännu en garderob.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32,5 kvm
Biarea 3 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 7-0901
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Skanska Bostad i sociala medier