Lägenhet 7-1103

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1103
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1103
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1103
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1103
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1103
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1103

Kom in till en välplanerad genomgångstrea med en privat och en social del samt en härlig balkong mot gården i västerläge. Hemmet har även bra förvaring i flera garderober samt en stor social yta där vinkelkök och vardagsrum smälter samman.

Välkommen in till denna välplanerade trea, här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från hallen kommer du till den stora sociala ytan där vinkelkök och vardagsrum smälter samman. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samtidigt som rummet blir ljust och trevligt tack vare två stora fönster i österläge.

I hemmets inre hall har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. I den inre hallen finns även hemmets två sovrum. Det större har en väl tilltagen skjutdörrsgarderob med linneskåp och det mindre har en garderob samt utgång till balkongen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 2
Nummer 7-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier