Bilder på bostadsrätter i Tolered

Boka personligt möte
Översiktsbild av kvarteret Trettioett i  Tolered. Hisingen Göteborg Skanska

Upptäck en plats för dig

Med busshållplatsen Bjurslätts torg precis utanför dörren är hela stan alltid inom räckhåll. Oavsett om du vill över bron eller ut mot havet. Men Trettioett är inte en plats du vill lämna, det är en plats du vill komma hem till. I området finns alla mysiga restauranger och kaféer du kan önska dig. Eller vad sägs om promenadavstånd till Hisingsparken? Att ha Göteborgs största parkområde bara några hundra meter från dörren är få förunnat. Här finns många fina promenadstråk, löpslingor, grillplatser och vindskydd. Perfekt för dig som gärna varvar stadsliv med lugnet ute i naturen.

Innergård Tolered, Trettioett Hisingen Göteborg Skanska

En gård att umgås på

Trettioett har ett väldigt bra läge. När du går in på innergården är det som att komma in i din alldeles egna oas. Här finns soliga sittplatser och mycket grönska. Oavsett om du bara vill sitta ner och läsa en stund eller om de minsta i familjen vill utforska lekplatsen. Detta blir en plats där du gärna stannar upp och pratar några minuter med grannarna innan du går in och fortsätter din dag.

Terrass etagelägenhet i Tolered, Trettioett Hisingen Göteborg Skanska

Njut av soliga dagar i Trettioett

Nästan alla hem i Trettioett har egen terrass eller balkong. Här kan du njuta av solen och blicka ut mot kvarterern runt omkring eller in mot gården.

Balkong i Tolered, Trettioett Hisingen Göteborg Skanska
Vardagsum Tolered, Trettioett Hisingen Göteborg Skanska

Öppen planlösning med mycket ljusinsläpp

Oavsett storlek har alla hem ett socialt fokus. Det är till exempel viktigt med stora matplatser för goda middagar och samtal. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar också till en trivsam miljö, där du kan röra om i grytan samtidigt som du deltar i småpratet som pågår i vardagsrumssoffan. När du väljer ett nybyggt hem får du många smidiga lösningar på köpet. Ofta är det saker vi inte alltid tänker på, till exempel placering av fönster vilket är noga

Skanska Bostad i sociala medier