Hitta hem till din plats på Hisingen

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter i hjärtat på Hisingen, Tolered. Läget är optimalt för dig som vill bo nybyggt i en skön miljö med bra kommunikationer och härliga grönområden nära till hands, bara 15 minuter från Göteborgs innerstad.

Välkommen till Tolered
Kvarteret planeras byggas mitt i hjärtat av Hisingen, Tolered. En plats för dig som längtar efter att leva storstadsliv men samtidigt gillar småstadens charm och naturens frihet. Med stombussen tar du dig in till centrala staden på under 15 minuter. På andra sidan Gamla Björlandavägen ligger Bjurslätts Torg med närservice.

Alla hem blir kvadratsmarta i storlekar om 1-5 rok om cirka 35-120 kvm. Balkongerna tar tillvara på så mycket sol som möjligt och materialvalen är gjorda för att hemmet ska kännas modernt. Givetvis har du fördelen att kunna påverka dina inredningsval när du köper en nybyggd lägenhet av oss. På balkongen eller den gröna innergården finner du plats för att umgås.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: ca 35-120 kvm
Säljstart: Planerad maj 2020

Svanenmärkt för dig och miljön!

Att svana gör skillnad!I detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Välkommen till din plats på Hisingen

Hisingen är en stad i staden. Det är en annan känsla när du åker över broarna eller genom tunneln – Hisingen är hemma. Här har du allt från shopping till naturområden och allt det där andra du vill ha för att trivas.

I hjärtat av ön

I Tolered möts du av breda gator och mysiga inslag av natur i stadsbilden. Du har nära till allt du behöver samtidigt som du får känslan av ett riktigt hemmakvarter. Välkommen hem!

Smidiga kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram här, både till fots och på cykel. Men under årets kallare månader är det ganska skönt att inte ha så många steg mellan dörren och hållplatsen. Tur är väl då att hållplatsen Bjurslättstorg ligger precis utanför dörren så att du enkelt kan ta dig dit du ska oavsett väder.

Nära till naturen

Det som kanske sticker ut mest är hur nära du har till grönområden i Tolered. Slätta Damm ligger inte mer än 10 minuters promenad bort. Här kan du slappna av på kaféet, jogga runt sjön eller vandra ut i skogen. Att bo så nära ett av Göteborgs finaste grönområden är inte bara lyxigt, det är bra för både kropp och själ. Om du mot all förmodan skulle tröttna på Slätta Damm kan du promenera till Kvillebäcken på 20 minuter.

Bra shopping

Det är både smidigt och ganska roligt att ha nära till bra shopping. Vilket du får på Backaplan! Alldeles lagom nära till 110 000 kvadratmeter shopping där du hittar allt du kan behöva.

Vad är väl en vardag utan saluhall?

På Vågmästareplatsen hittar du Kville Saluhall med en uppsjö av olika delikatesser, restauranger, blommor och mycket mer. Det är svårt att hitta en bättre plats att inleda helgen på.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Tolered

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: