Välkommen till Tolered

Boka personlig visning

Trettioett är vårt nya bostadskvarter i hjärtat på Hisingen. Läget är optimalt för dig som vill bo nybyggt i en skön miljö med bra kommunikationer och härliga grönområden nära till hands, bara 15 minuter från Göteborgs innerstad.

Välkommen till Tolered
Kvarteret kommer att byggas mitt i hjärtat av Hisingen, Tolered. En plats för dig som längtar efter att leva storstadsliv men samtidigt gillar småstadens charm och naturens frihet. Med stombussen tar du dig in till centrala staden på under 15 minuter. På andra sidan Björlandavägen ligger Bjurslätts Torg med närservice.

Alla hem blir kvadratsmarta i storlekar om 1-5 rok om cirka 33-115 kvm. Balkongerna tar tillvara på så mycket sol som möjligt och materialvalen är gjorda för att hemmet ska kännas modernt. Givetvis har du fördelen att kunna påverka dina inredningsval när du köper en nybyggd lägenhet av oss. På balkongen eller den gröna innergården finner du plats för att umgås.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 33 - 100 kvm
Pris: 1 695 000 - 4 150 000 kr
Månadskostnad: 2 387 - 5 295 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Planerad från juni 2022

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Se filmen om Trettioett


I vårt projekt Trettioett hittar du smart planerade bostäder från 1-5 rum och kök.

Hitta ditt nya hem


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Boka personlig visning
Översiktsbild av kvarteret Trettioett i  Tolered.

Upptäck en plats för dig

Med busshållplatsen Bjurslätts torg precis utanför dörren är hela stan alltid inom räckhåll. Oavsett om du vill över bron eller ut mot havet. Men Trettioett är inte en plats du vill lämna, det är en plats du vill komma hem till. I området finns alla mysiga restauranger och kaféer du kan önska dig. Eller vad sägs om promenadavstånd till Hisingsparken? Att ha Göteborgs största parkområde bara några hundra meter från dörren är få förunnat. Här finns många fina promenadstråk, löpslingor, grillplatser och vindskydd. Perfekt för dig som gärna varvar stadsliv med lugnet ute i naturen.

Innergård Tolered, Trettioett.

En gård att umgås på

Trettioett har ett väldigt bra läge. När du går in på innergården är det som att komma in i din alldeles egna oas. Här finns soliga sittplatser och mycket grönska. Oavsett om du bara vill sitta ner och läsa en stund eller om de minsta i familjen vill utforska lekplatsen. Detta blir en plats där du gärna stannar upp och pratar några minuter med grannarna innan du går in och fortsätter din dag.

Terrass etagelägenhet i Tolered, Trettioett.

Njut av soliga dagar i Trettioett

Nästan alla hem i Trettioett har egen terrass eller balkong. Här kan du njuta av solen och blicka ut mot kvarterern runt omkring eller in mot gården.

Balkong i Tolered, Trettioett.
Vardagsum Tolered, Trettioett.

Öppen planlösning med mycket ljusinsläpp

Oavsett storlek har alla hem ett socialt fokus. Det är till exempel viktigt med stora matplatser för goda middagar och samtal. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar också till en trivsam miljö, där du kan röra om i grytan samtidigt som du deltar i småpratet som pågår i vardagsrumssoffan. När du väljer ett nybyggt hem får du många smidiga lösningar på köpet. Ofta är det saker vi inte alltid tänker på, till exempel placering av fönster vilket är noga

Vardagsrum övervåning i etagelägenhet Tolered, Trettioett.
Boka personlig visning

Välkommen till din plats på Hisingen

Hisingen är en stad i staden. Det är en annan känsla när du åker över broarna eller genom tunneln – Hisingen är hemma. Här har du allt från shopping till naturområden och allt det där andra du vill ha för att trivas.

I hjärtat av ön

I Tolered möts du av breda gator och mysiga inslag av natur i stadsbilden. Du har nära till allt du behöver samtidigt som du får känslan av ett riktigt hemmakvarter. Välkommen hem!

Smidiga kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram här, både till fots och på cykel. Men under årets kallare månader är det ganska skönt att inte ha så många steg mellan dörren och hållplatsen. Tur är väl då att hållplatsen Bjurslättstorg ligger precis utanför dörren så att du enkelt kan ta dig dit du ska oavsett väder.

Nära till naturen

Det som kanske sticker ut mest är hur nära du har till grönområden i Tolered. Slätta Damm ligger inte mer än 10 minuters promenad bort. Här kan du slappna av på kaféet, jogga runt sjön eller vandra ut i skogen. Att bo så nära ett av Göteborgs finaste grönområden är inte bara lyxigt, det är bra för både kropp och själ. Om du mot all förmodan skulle tröttna på Slätta Damm kan du promenera till Kvillebäcken på 20 minuter.

Bra shopping

Det är både smidigt och ganska roligt att ha nära till bra shopping. Vilket du får på Backaplan! Alldeles lagom nära till 110 000 kvadratmeter shopping där du hittar allt du kan behöva.

Vad är väl en vardag utan saluhall?

På Vågmästareplatsen hittar du Kville Saluhall med en uppsjö av olika delikatesser, restauranger, blommor och mycket mer. Det är svårt att hitta en bättre plats att inleda helgen på.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Tolered

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: