Urbani – en unik del av Nya Hovås

Urbani ger dig en ny chans till ett härligt hem i Nya Hovås. Här i kvarteret hittar du bostadsrätter med stora fönster och större balkonger. Fredagsbuketten på en tisdag, familjemiddagen på bistron och den nybakta surdegsfrallan till frukosten. Det är Nya Hovås och lite mer. Välkommen!

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 30 - 167 kvm
Pris: 1 850 000 - 5 850 000 kr
Månadskostnad: 2 086 - 7 817 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Planerad från våren 2021

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

Välkommen till Urbani – en del av Nya Hovås och lite mer

Urbani består av tre hus i den södra delen av Nya Hovås. Här bor du nära både fiskaffären, mysiga butiker och trevliga caféer. Men läget är inte den enda anledningen till varför du vill bo i Urbani. Låt oss presentera några av Nya Hovås största balkonger. När du bor i ett av Göteborgs vackraste områden ska du så klart ha en riktigt stor balkong som gör att du alltid kan njuta i vardagen. Oavsett om det är frukost, middag eller fest.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

svanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid nästa etapp. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Härlig etta i söderläge


Kök H1-1504 Urbani Nya Hovås
Kök H1-1504 Urbani Nya Hovås

En välplanerad etta får du både en avskiljd sovalkov och ett kök som öppnar upp sig mot den stora balkongen. Här kan du bjuda in vänner för att njuta av solen många timmar varje dag. De stora fönstren bidrar med ett skönt ljus inne i lägenheten. Läs mer om lägenheten »

Ett område att älska


I Nya Hovås har du verkligen det bästa av två världar. Från city till hav. Enkel pendling, vacker utsikt, mysiga restauranger och charmiga butiker inom en armlängds avstånd. läs mer om området i ditt nya kvarter»

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Utsikt terrass urbani

  Fantastiska balkonger och terrasser

  På de stora balkongerna kan du njuta. Passa på att ta en frukost eller varför inte en svalkande dryck när solen gassar under sommaren. Bjud in vänner och familj, här får alla plats.

  Vardagsrum

  Stora fönster och mycket ljus

  Öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås kombineras med mer privata delar. Tack vare både stora balkonger och generösa fönster blir det gott om naturligt ljus i rummen. Vilket gör att hela hemmet känns extra rymligt och välkomnande.

  Sovrum
  Interiör Kök Urbani Nya Hovås

  Ett kök med rymd

  Köket smälter ofta samman med vardagsrummet vilket gör att du kan fortsätta prata med gästerna i soffan samtidigt som du rör om i grytan. Det blir helt enkelt lite trevligare att umgås i Urbani.

  Urbani Nya Hovås Exteriör Hus H och FG
  Urbani Nya Hovås Exteriör Överblick

  Urbani i Nya Hovås – ett område med guldkant

  Här kan du njuta av ditt liv med det lilla extra.Nya Hovås är ett nytt område med stort hjärta. Det växer med känsla – här blandas viktiga inslag som apotek och matbutik med den lokala fiskbutiken, fina inredningsbutiker och en mysig kvarterskrog med vedeldad surdegspizza. Det är vardag – och lite mer.

  Välkommen till Nya Hovås!

  Restaurang Sorelle

  Ett hemtrevligt kvarter

  I Nya Hovås är det lätt att få till den där hemtrevliga känslan. Området blandar citykänsla med det naturnära läget. Här kan du handla färsk fisk till middagen, gå på mysiga restauranger eller bara njuta av vardagen när du handlar på ICA Hovås.

  Blomsteraffär

  I Urbani bor du strax bredvid ICA Hovås med en vacker utsikt över området. Här hittar du allt du kan behöva samtidigt som det också finns mysiga butiker och härliga promenadstråk.

  Havet

  Du kommer dessutom snabbt ner till havet där det finns många vackra badplatser – som gjort för härliga sommardagar. När du väl vill in till stan finns det flera bra pendlingsalternativ. Inte minst att cykla in till stan på Säröbanan. 1965 gick det sista tåget på Säröbanan och nu är det en mycket uppskattad cykelbana som tar dig igenom mysiga bostadsområden och självklart en vacker tur med oslagbar utsikt över havet. Dessutom går rosa express med jämna mellanrum. Vilket gör att du alltid får det bästa av två världar.

  Lugnt och inbäddat

  Urbani byggs bakom kodakhuset i Nya Hovås. Här hamnar du ett lugnt läge en bit bort från livet nere på torget. Samtidigt har du bara några raska steg ned till både buss, butiker och torg genom genom kodakhuset.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

   Ansvarig kontaktperson

   Staffan Lindberg

   Staffan Lindberg

   070-9162267 Kontakta Staffan

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Johan på Gårdas gata 5
   412 50 Göteborg

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: