Lägenhet 4 rok, 97,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, E1-1102
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, E1-1102
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E1-1102
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, E1-1102
Planlösning från Urbani, Göteborg, E1-1102
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E1-1102

Välkommen hem till denna stora fyra med stor balkong, bra förvaring och stora fönster.

Här möts du av en stor hall med plats för avhängning och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Direkt till höger når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.
I den inre hallen finner du både städskåp, garderob och ingång till hemmets första sovrum som har en skjutdörrsgarderob, eget badrum och utgång till balkongen.
Vidare in i hemmet når du vardagsrummet som smälter samman med köket. För mer ljusinsläpp finns ett fönster ovanför diskbänken. I vardagsrummet har du även en utgång till den stora balkongen i tre väderstreck. De två mindre sovrummen har bra förvaring i varsin garderob.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 97,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 7
Nummer E1-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April-november 2021
Egenskaper Balkong

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier