Lägenhet 5 rok, 170 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1601
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1601
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1601
Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1601

Välkommen till ett riktigt härligt hem med plats för både vardag och fest.

Här kan du ta hissen hela vägen upp och kliva direkt in i hallen som har plats för avhängning. Till vänster har du den första inre hallen. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob och du når både klädkammare, ett sovrum med två garderober samt hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.
Vidare in mot den andra inre hallen har du möjlighet att välja till en vägg för att skapa ett femte sovrum. Härifrån når du två sovrum varav det mindre har en skjutdörrsgarderob och utgång till terrassen. Det större sovrummet har både klädkammare, eget badrum och en utgång till terrassen.
Mitt i hemmet finner du hjärtat – det ljusa köket. Köket går sömlöst över till vardagsrummet med matplats som även det har en utgång till terrassen. Från vardagsrummet når du även ett sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller en handdukstork i badrummet. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 170 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 0
Nummer E2-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April-november 2021
Egenskaper Klädkammare, Takterrass

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier