Lägenhet 3 rok, 83,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1003
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1003
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1003
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1003
Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1003
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1003

Kom in till en trevlig trea på entrévåningen med gott om öppna ytor, uteplats i västerläge och en köksö som gör det lite extra roligt att bjuda in till både mingel och middagar. Välkommen hem!

När du kommer in möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob. Till höger har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du en klädkammare med städskåp samt de två sovrummen, varav det större har skjutdörrsgarderob och en fransk balkong.

Köket smälter samman med vardagsrummet och bildar en stor social yta som knyts samman av den trevliga köksön. Här hittar du även utgången till uteplatsen som har ett härligt västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 6
Nummer F1-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021
Egenskaper Klädkammare, Uteplats

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier