Lägenhet 1 rok, 42 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1202
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1202
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1202
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1202
Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1202
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1202

Välkommen in till denna välplanerade etta med mycket ljusinsläpp, sovalkov och en trevlig balkong i härligt västerläge. Här får du plats med både matlagning och trevliga hemmakvällar med vännerna.

När du kommer in möts du av en ljus hall med plats för avhängning. Direkt till vänster hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovalkov. Hela rummet får ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du balkongen i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 42 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 6
Nummer F1-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier