Lägenhet 1 rok, 30 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1203
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1203
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1203
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1203
Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1203
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1203

Välkommen in till denna kvadratsmarta etta med balkong och mycket ljusinsläpp. Här finns plats för både matlagning och trevliga hemmakvällar. Dessutom har du ett väl tilltaget badrum med kombimaskin och bra förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus hall med plats för avhängning. Direkt till höger hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovplats. Hela rummet får ett härligt ljusinsläpp som toppas av en mycket trevlig balkong med utsikt mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 30 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 6
Nummer F1-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021
Egenskaper Balkong

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier