Lägenhet 3 rok, 76,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1501
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1501
Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1501
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1501
Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1501
Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1501

Kom in till en trevlig trea högt upp i huset med gott om öppna ytor, dubbla balkonger och en köksö som gör det lite extra roligt att bjuda in till både mingel och middagar. Välkommen hem!

När du kommer in möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob som även har ett städskåp. Till vänster har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du de två sovrummen, varav det större har skjutdörrsgarderob och utgång till en av hemmets två balkonger.

Köket smälter samman med vardagsrummet och bildar en stor social yta som knyts samman av den trevliga köksön. Här hittar du även utgången till den andra balkongen som har ett härligt västerläge.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 76,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5
Nummer G1-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021
Egenskaper Balkong

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier