Lägenhet 2 rok, 54 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1002
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1002
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1002
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1002
Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1002
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1002

Välkommen in på entrévåningen till en social tvåa med gott om förvaring och stor balkong samt uteplats om cirka 36 kvadrat.

När du kommer in välkomnas du av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderob samt ett städskåp. Direkt till höger finner du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare från hallen når du hemmets kök och vardagsrum. Med öppen planlösning och ljusinsläpp från två väderstreck blir det en trevlig yta att umgås på. Här hittar du även utgången till hemmets stora balkong. I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet med en egen klädkammare och linneskåp samt utgång till den stora uteplatsen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 6
Nummer H1-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Uteplats

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier