Lägenhet 2 rok, 56,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1306
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1306
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1306
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1306
Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1306
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1306

Välkommen in i denna välplanerade tvåa om 56,5 kvadrat med öppen planlösning och stor balkong i två väderstreck.

I denna tvåa välkomnas du av en hall med gott om förvaring i en smidig skjutdörrsgarderob med städskåp. Direkt till vänster ligger hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Från hallen når du sovrummet som har bra förvaring i garderober och linneskåp samt en av hemmets två utgångar till den stora balkongen.

Vidare in i hemmet når du det kombinerade köket och vardagsrummet som med ljusinsläpp från två väderstreck skapar en trevlig social yta. Här hittar du även den andra utgången till balkongen. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 56,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 6
Nummer H1-1306
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier