Lägenhet 3 rok, 78 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1601
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1601
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1601
Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1601

Välkommen in till en härlig trea högst upp i huset. Den stora takterrassen om cirka 132 kvadratmeter har en svårslagen utsikt i tre väderstreck. Du har med andra ord plats för loungemöbler, soldäck, läshörna, odlingslådor och lite till.

När du kommer in välkomnas du av en hall med avskild yta för avhängning och förvaring i en garderob. Från hallen kommer du direkt till vardagsrummet och köket, som har ett härligt ljusinsläpp från två fönster varav det ena är placerat ovanför diskbänken. Det rymliga vardagsrummet har plats för både matplats och soffgrupp. Här hittar du även en av hemmets två utgångar till terrassen som bjuder på svårslagen utsikt och gott om plats för både matplats och andra möbler.

Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmets privata del finns två sovrum. Det mindre sovrummet har plats för säng, skrivbord och förvaring i en garderob samt trevligt ljusinsläpp från terrassen. Det större sovrummet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob, linneskåp samt ett städskåp. Här hittar du också hemmets andra utgång till terrassen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer H1-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Takterrass

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier