Välkommen till Nya Hovås!

Restaurang Sorelle Urbani Nya Hovås Göteborg Skanska

Ett hemtrevligt kvarter

I Nya Hovås är det lätt att få till den där hemtrevliga känslan. Området blandar citykänsla med det naturnära läget. Här kan du handla färsk fisk till middagen, gå på mysiga restauranger eller bara njuta av vardagen när du handlar i den välsorterade matbutiken.

Blomsteraffär Urbani Nya Hovås Göteborg Skanska

I Urbani bor du med en vacker utsikt över området. Här hittar du allt du kan behöva samtidigt som det också finns mysiga butiker och härliga promenadstråk.

Golfbana Urbani Nya Hovås Göteborg Skanska
Havet Urbani Nya Hovås Göteborg Skanska

Du kommer dessutom snabbt ner till havet där det finns många vackra badplatser – som gjort för härliga sommardagar. När du väl vill in till stan finns det flera bra pendlingsalternativ. Inte minst att cykla in till stan på Säröbanan. 1965 gick det sista tåget på Säröbanan och nu är det en mycket uppskattad cykelbana som tar dig igenom mysiga bostadsområden och självklart en vacker tur med oslagbar utsikt över havet. Dessutom går rosa express med jämna mellanrum. Vilket gör att du alltid får det bästa av två världar.

Urbani Nya Hovås Göteborg Skanska

Lugnt och inbäddat

Urbani byggs bakom kodakhuset i Nya Hovås. Här hamnar du ett lugnt läge en bit bort från livet nere på torget. Samtidigt har du bara några raska steg ned till både buss, butiker och torg genom genom kodakhuset.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier