Urbani – en unik del av Nya Hovås

Boka personlig visning

Urbani ger dig en ny chans till ett härligt hem i Nya Hovås. Här i kvarteret hittar du bostadsrätter med stora fönster och större balkonger. Fredagsbuketten på en tisdag, familjemiddagen på bistron och den nybakta surdegsfrallan till frukosten. Det är Nya Hovås och lite mer. Välkommen!

Välkommen till Urbani – en del av Nya Hovås och lite mer
Urbani består av tre hus i den södra delen av Nya Hovås. Här bor du nära både fiskaffären, mysiga butiker och trevliga caféer. Men läget är inte den enda anledningen till varför du vill bo i Urbani. Låt oss presentera några av Nya Hovås största balkonger. När du bor i ett av Göteborgs vackraste områden ska du så klart ha en riktigt stor balkong som gör att du alltid kan njuta i vardagen. Oavsett om det är frukost, middag eller fest.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 30 - 122,5 kvm
Pris: 1 930 000 - 5 850 000 kr
Månadskostnad: 2 094 - 6 746 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: April-november 2021

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Lägenhetsväljare


Fyra rum och kök med dubbla balkonger


Kom in till en stor fyra högt upp i huset med dubbla balkonger, sociala ytor och bra förvaring. Här är hemmet uppdelat i privata och sociala delar samtidigt som alla ytor får ta sin plats. Det finns plats för hela familjen här. Läs mer här!

Vardagsrum Urbani

Ett område att älska


I Nya Hovås har du verkligen det bästa av två världar. Från city till hav. Enkel pendling, vacker utsikt, mysiga restauranger och charmiga butiker inom en armlängds avstånd. läs mer om området i ditt nya kvarter»

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Boka personlig visning
Urbani Nya Hovås Exteriör Hus H

Fantastiska balkonger och terrasser

På de stora balkongerna kan du njuta. Passa på att ta en frukost eller varför inte en svalkande dryck när solen gassar under sommaren. Bjud in vänner och familj, här får alla plats.

Vardagsrum Urbani

Stora fönster och mycket ljus

Öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås kombineras med mer privata delar. Tack vare både stora balkonger och generösa fönster blir det gott om naturligt ljus i rummen. Vilket gör att hela hemmet känns extra rymligt och välkomnande.

Ett modernt kök

Alla våra kök har moderna vitvaror från Siemens och en väl genomtänkt placering av skåp och lådor . Med en halvöppen planlösning smälter köket samman med vardagsrummet, men kan också ge avskildhet till den som rör i grytorna. Perfekt för dig som vill ha det bästa av båda världar.

Urbani Nya Hovås Exteriör Hus H och FG
Urbani Nya Hovås Exteriör Överblick

Urbani i Nya Hovås – ett område med guldkant

Här kan du njuta av ditt liv med det lilla extra.Nya Hovås är ett nytt område med stort hjärta. Det växer med känsla – här blandas viktiga inslag som apotek och matbutik med den lokala fiskbutiken, fina inredningsbutiker och en mysig kvarterskrog. Det är vardag – och lite mer.

Välkommen till Nya Hovås!

Boka personlig visning
Restaurang Sorelle

Ett hemtrevligt kvarter

I Nya Hovås är det lätt att få till den där hemtrevliga känslan. Området blandar citykänsla med det naturnära läget. Här kan du handla färsk fisk till middagen, gå på mysiga restauranger eller bara njuta av vardagen när du handlar i den välsorterade matbutiken.

Blomsteraffär

I Urbani bor du med en vacker utsikt över området. Här hittar du allt du kan behöva samtidigt som det också finns mysiga butiker och härliga promenadstråk.

Havet

Du kommer dessutom snabbt ner till havet där det finns många vackra badplatser – som gjort för härliga sommardagar. När du väl vill in till stan finns det flera bra pendlingsalternativ. Inte minst att cykla in till stan på Säröbanan. 1965 gick det sista tåget på Säröbanan och nu är det en mycket uppskattad cykelbana som tar dig igenom mysiga bostadsområden och självklart en vacker tur med oslagbar utsikt över havet. Dessutom går rosa express med jämna mellanrum. Vilket gör att du alltid får det bästa av två världar.

Lugnt och inbäddat

Urbani byggs bakom kodakhuset i Nya Hovås. Här hamnar du ett lugnt läge en bit bort från livet nere på torget. Samtidigt har du bara några raska steg ned till både buss, butiker och torg genom genom kodakhuset.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas gata 5
412 50 Göteborg

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: