Urbani Nya Hovås, Brottkärr

Urbani ger dig en ny chans till ett härligt hem i Nya Hovås. Här i kvarteret hittar du bostadsrätter med stora fönster och större balkonger. Fredagsbuketten på en tisdag, familjemiddagen på bistron och den nybakta surdegsfrallan till frukosten. Det är Nya Hovås och lite mer. Välkommen!

Välkommen till Urbani – en del av Nya Hovås och lite mer
Urbani består av tre hus i den södra delen av Nya Hovås. Här bor du nära både fiskaffären, mysiga butiker och trevliga caféer. Men läget är inte den enda anledningen till varför du vill bo i Urbani. Låt oss presentera några av Nya Hovås största balkonger. När du bor i ett av Göteborgs vackraste områden ska du så klart ha en riktigt stor balkong som gör att du alltid kan njuta i vardagen. Oavsett om det är frukost, middag eller fest.

Fakta om projektet

Pris 5 850 000 kr
Hem till salu 1 av 131
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 4 rum
Boarea 122,5 kvm
Månadskostnad 6 746 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning April-november 2021

Boka ett personligt möte

Besök vår visningslägenhet i Urbani. Boka ett personligt möte genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267

Lägenhetsväljare


Fyra rum och kök med dubbla balkonger


Kom in till en stor fyra högt upp i huset med dubbla balkonger, sociala ytor och bra förvaring. Här är hemmet uppdelat i privata och sociala delar samtidigt som alla ytor får ta sin plats. Det finns plats för hela familjen här. Läs mer här!

Vardagsrum Urbani

Ett område att älska


I Nya Hovås har du verkligen det bästa av två världar. Från city till hav. Enkel pendling, vacker utsikt, mysiga restauranger och charmiga butiker inom en armlängds avstånd. läs mer om området i ditt nya kvarter»

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier