Hitta din favorit

Här kan du få ett smakprov på de hem som finns i Urbani. Allt från smart planerade ettor till stora femmor med plats för hela familjen och lite till. Vi hoppas att du kommer hitta något som passar just dig.

1 rok, 34,5 kvm


Stig in i en smart planerad etta med rymlig balkong och en mysig sovalkov. Den öppna planlösningen maximerar golvytan och ger plats för dig och dina vänner.

Etta om 34,5 kvm

Etta om 34,5 kvm

Tvåa om 48 kvm


Välkommen in till en trevlig tvåa med vinkelkök, stor balkong och en praktisk klädkammare som ligger i anslutning till sovrummet.

Två om 48 kvm

Tvåa om 49 kvm

Trea om 76,5kvm


Denna rymliga trea bjuder på dubbla balkonger och bra sociala ytor tack vare det halvöppna köket. Det större sovrummet har dessutom en praktisk skjutdörrsgarderob för extra förvaring.

Trea om 76,5 kvm

Trea om 76,5kvm

Fyra om 97,5 kvm


I denna rymliga fyra har du plats för hela livet. Det finns generösa skjutdörrsgarderober för bra förvaring och ett stort sovrum med eget badrum. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en trevlig social yta – som gjort för att bjuda hem vänner!
Fyra om 97,5 kvm

Fyra om 97,5 kvm

Femma om 170 kvm


Det finns mycket vi kan säga om denna femma på hela 170 kvm. Men det som utan tvekan sticker ut mest är den stora terrassen om 254,5 kvm. Under hela sommarhalvåret växer hemmet avsevärt när du kan fånga solen från alla väderstreck. Dessutom finns naturligtvis bra sociala ytor, god förvaring och allt annat du förväntar dig i ett modernt nybyggt hem. Du har även möjlighet att lägga till ett extrarum vid köket och göra om lägenheten till en sexa.
Femma om 170 kvm

Femma om 170 kvm

Med reservation för mindre ändringar

Dela sidan: